I Vårat Minne!


På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron. När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör, så kommer det till Regnbågsbron. Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner så att de kan springa och leka tillsammans. Alla djur som har varit sjuka och gamla blir återställda till hälsa och vigör, de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen, precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider. Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak; de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar. Alla springer och leker tillsammans, men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran. Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva. Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset, hans ben bär honom fortare och fortare. Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen. Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte, dina händer smeker på nytt det älskade huvudet, och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur som så länge varit frånvarande från ditt liv men aldrig från ditt hjärta.

Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans...

Författare: Paul C. Dahm
Laterna Magica Jarramas
Smeknamn: Jarre
Född: 2010-07-18
Död: 2014-06-27

Stamtavla
Vår älskade kille S*Laterna Magicas Jarramas kallades Jarre finns inte längre hos oss.
Fredagen den 27 juni 2014 kl 20.50 somnade vår älskade vän in. Allt kom som en chock för oss. Jarramas föddes den 18 jul 2010 och blev inte fyra år gammal. Vi fick ha denna underbara kille i drygt 3 1/2 år.
Det finns inte ord för hur mycket han är saknad här hemma. Han var så speciell denna underbara katt. Han fick 3 underbara pojkar som har samma temperament som sin pappa. *snyft* Jarramas Jarramas vi saknar dig så innerligt. Men vi vet nu att du inte längre har ont och springer där och leker med dina kompisar, det kommer en dag då vi träffas igen vår älskade Jarre.

Vi älskar dig, du finns alltid hos oss med många underbara minnen.